kisala | Dátum: Szerda, 2014-12-17, 13:09 | Üzenet # 1 |
admin
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 24
Állapot: Offline
| HOZZÁVALÓK:
50 dkg darált háztartási keksz 10 dkg porcukor 4 púpos ek cappuccino por 0,5 üvegcse rumaroma 25 dkg margarin 2 dl tej 15 dkg fehér csokoládé 2 ek olaj 1 tk cukrozatlan kakaópor
ELKÉSZÍTÉSE:
A darált kekszet egy tálba szórjuk, hozzáadjuk a porcukrot, a cappuccino port, a rumaromát, a megolvasztott margarint és a tejet. Alaposan összedolgozzuk. Egy kisebb tepsit vagy egy jénai tálat kibélelünk folpackkal és a masszát belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük. A csokoládét egy tálkába törjük, hozzáadjuk az olajat és forró vízgőz felett megolvasztjuk. A kekszes massza tetejére öntjük, szépen elsimítjuk, és azonnal meghintjük cukrozatlan kakaóporral. Minimum 2 órára visszatesszük a hűtőbe. Amint megszilárdult a csoki, egy éles késsel szépen szeletelhető.
|
|
| |